Voor iedereen een behandeling

Basis behandeling (1 uur): Reiniging, epileren, comedonen verwijderen, korte massage, masker.

Behandeling (1,5 uur): Reiniging, epileren, uitgebreide massage ook hals, schouders rug, comedeonen verwijderen, masker en mak-up, eventueel advies voor thuisgebruik producten.

Pure Nature behandeling (1 of 1,5 uur): Reining, epileren, massage met warme olie, verwijderen comedonen, een aangenaam warm masker, alles met de producten van Sans Soucis Pure Nature.

Algo mask (1,5 uur):  Behandeling op basis van ALGEN. Heel effectief voor een onrustige huid met vlekjes en adertjes. Het masker wordt een beetje rubberachtig en kan in zijn geheel afgenomen worden.

Hydrolifting (1,5 uur) De beste behandeling voor vochtarme huid en kleine rimpeltjes. Tijdens deze behandeling worden 3 maskers en 3 ampullen gebruikt voor een optimaal resultaat.

Fruitzuur peeling: Deze intensieve peeling met fruitzuren geef uw huid een fijne structuur en een frisse uitstraling. Echt een behandeling voor het voor- en najaar. Kan ook op basis van een kuur gegeven worden en er moet altijd 3 wekenlang, iedere dag, SPF 50 gebruikt worden!

Heeft u vragen?

Neem contact met mij op of laat uw telefoonnummer hier achter en ik probeer u zo snel mogelijk terug te bellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*